GEZOCHT: 'NIEUWE' GIDS

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe collega van onze gidsen voor de rondleidingen in ons mooie kasteel. Ben jij die enthousiaste dame of heer die vol zit met goede ideeŽn? Dan zijn wij, Stichting Vrienden Kasteel Dussen, op zoek naar jou!

Feestelijke onthulling tijdens Open Monumentendag

Wethouder Jorritsma onthulde op zaterdag 11 september tijdens de Open Monumentendag een bordje bij kasteel Dussen. Daarop is een QR-code gedrukt, die 'linkt' naar een virtuele rondleiding. Zo kunnen bezoekers ook als het kasteel dicht is even 'binnen kijken'. Jorritsma werd bij de onthulling geassisteerd door twee jonge acteurs, die op het filmpje te zien zijn. Het werd een gezellige dag, met ruim 150 gasten...En voor wie het zaterdag heeft gemist: ook zondag 12 september is het kasteel van 11.00 tot 16.00 uur open voor publiek!

Omroep Brabant over Kastelendag 2018

Ook Omroep Brabant maakte een mooi filmpje...


Altena TV Kastelendag 2018

Altena TV Kastelendag 2018


Altena TV: Kastelendag 2016

Kastelendag 2016. Altena TV maakte een sfeerreportage.


Aantrekkelijk programma voor jong en oud in Kasteel Dussen

Het einde van de zomer betekent als altijd voor Stichting Vrienden Kasteel Dussen de start van het nieuwe culturele jaar.

Omroep Brabant

In het programma 'Brabantse Parels' van 8 maart 2015 van Omroep Brabant kwam Kasteel Dussen aan bod. De uitzending geeft een goede indruk van het prachtige kasteel

Altena TV: Kastelendag 2017

Altena TV maakte een item over de Kastelendag.


Impressie Kastelendag 2017

Een impressie van een geslaagde Kastelendag 2017.


CONTACT