Ensuite door Beth & Flo
donderdag 14 december 2023, 20:00 uur

Ensuite door Beth & Flo

En vleugel, twee pianistes; zinderende quatremains-muziek mengt zich met het gerinkel van de glazen. Drie componisten lopen het caf binnen. Het zijn Milhaud, Stravinsky en Ravel. Maar nee dit is niet het begin van een mop het is gewoon de realiteit in het Parijs van 100 jaar geleden.

Magda Mendes - Com O Vento - Liedjes van de wind
donderdag 18 januari 2024, 20:00 uur

Magda Mendes - Com O Vento - Liedjes van de wind

Magda neem u mee met de Portugese zuidwestenwind, de Sudoeste". Een reis langs de stranden van de Algarve, de kurkbomen van de Alentejo, de steegjes van Lissabon waar de Fado klinkt, de olijfbomen van haar vader en de bergen van het Noorden.

Rondleidingen
Kom naar Dussen!

Rondleidingen Kasteel Dussen

Vanaf oktober tot april is het kasteel elke tweede zondag van de maand* open voor bezoek. Ga mee met een gids voor een rondleiding van ongeveer een uur of dwaal op eigen gelegenheid door het kasteel.

Het is mogelijk om onder leiding van een gids door een deel van het kasteel te dwalen. Voor groepen en ridders of prinsessen kan apart worden gereserveerd.

activiteiten Kasteel Dussen

Agenda komende activiteiten

Het hele jaar door worden er voor jong en oud allerlei activiteiten georganiseerd. Een compleet overzicht is hier te raadplegen.

Nieuws

In het nieuws

Persberichten, filmpjes, ...


Geschiedenis

Geschiedenis

Een kleine nederzetting op de oeverwallen van het stroompje 'de Dusse' groeide uit tot een ambachtsheerlijkheid waar nu Kasteel Dussen staat.

Er was eens...

Er was eens...

Een kasteelsprookje verteld door Ad Los met illustraties van Chris Roodbeen.

Vriendenpas

Vriendenpas

De vriendenpas is inmiddels een vertrouwd begrip geworden. Niet alleen voor trouwe bezoekers van kindervoorstellingen en concerten op Kasteel Dussen, maar ook voor diegenen die het de manier vinden de culturele activiteiten op deze wijze een financieel hart onder de riem te steken.

Foto's

Virtuele rondleiding

Foto's van het kasteel, Kastelendagen, activiteiten, ...

Partners

Partners

Een overzicht van onze partners.

Contact

Contact

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

CONTACT

 • Bezoekadres

  Binnen 1, 4271 BV DUSSEN

  E-mail

  info@kasteel-dussen.nl

 • Aanmelden nieuwsbrief

 • Facebook

  facebook.com/stichtingvriendenkasteeldussen/