Rattenvanger van Hamelen door				Eric Borrias
zondag 1 oktober 2023, 13:30 uur

Rattenvanger van Hamelen door Eric Borrias

In Hamelen zijn de mensen te druk om hun rommel op te ruimen. En dus komen er ratten. Heel veel ratten. Een hoge beloning voor wie de ratten verjaagt! Maar de mensen van Hamelen houden zich niet aan hun belofte en de Rattenvanger leert ze een lesje dat ze niet snel zullen vergeten!

De Corte & Consorten
donderdag 12 oktober 2023, 20:00 uur

De Corte & Consorten

Jules de Corte (1924-1996) was een meester van het Nederlandstalige luisterlied, een singer-songwriter van zijn tijd zo je wilt. Bij het grote publiek was hij bekend dankzij liedjes als ĎIk zou wel eens willen wetení en ĎDe vogelsí. Zijn zoon, zanger en gitarist Ernst de Corte, duikt in zijn vaders immense repertoire, begeleid door pianist Izak Boom en bassist Pieter Althuis.

Rondleidingen
Kom naar Dussen!

Rondleidingen Kasteel Dussen

Vanaf april is het kasteel elke zondag* open voor bezoek. Ga mee met een gids voor een rondleiding van ongeveer een uur of dwaal op eigen gelegenheid door het kasteel.

Het is mogelijk om onder leiding van een gids door een deel van het kasteel te dwalen. Voor groepen en ridders of prinsessen kan apart worden gereserveerd.

activiteiten Kasteel Dussen

Agenda komende activiteiten

Het hele jaar door worden er voor jong en oud allerlei activiteiten georganiseerd. Een compleet overzicht is hier te raadplegen.

Nieuws

In het nieuws

Persberichten, filmpjes, ...


Geschiedenis

Geschiedenis

Een kleine nederzetting op de oeverwallen van het stroompje 'de Dusse' groeide uit tot een ambachtsheerlijkheid waar nu Kasteel Dussen staat.

Er was eens...

Er was eens...

Een kasteelsprookje verteld door Ad Los met illustraties van Chris Roodbeen.

Vriendenpas

Vriendenpas

De vriendenpas is inmiddels een vertrouwd begrip geworden. Niet alleen voor trouwe bezoekers van kindervoorstellingen en concerten op Kasteel Dussen, maar ook voor diegenen die het de manier vinden de culturele activiteiten op deze wijze een financieel hart onder de riem te steken.

Foto's

Virtuele rondleiding

Foto's van het kasteel, Kastelendagen, activiteiten, ...

Partners

Partners

Een overzicht van onze partners.

Contact

Contact

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

CONTACT

 • Bezoekadres

  Binnen 1, 4271 BV DUSSEN

  E-mail

  info@kasteel-dussen.nl

 • Aanmelden nieuwsbrief

 • Facebook

  facebook.com/stichtingvriendenkasteeldussen/